Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2024. május 12-én – Urunk mennybemenetele

Köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket ma 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

Szombaton az új misekönyv szerint pünkösd ünnepélyes vigíliájának lehetőségét választjuk a Szentlélek eljövetelének megünneplésére. Szeretettel várunk mindenkit!

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 18 órakor kezdődik. A közös imaszándék, Ferenc pápa imaszándékához csatlakozva:  a szerzetesek és a papnövendékek képzéséért.

Ifjúsági virrasztást szervez a Kikötő klub. Középiskolás és egyetemistakorú fiatalokat várunk jövő szombaton 21 órától a Körkápolnába. Szentségimádással, dicsőítéssel, tanúságtételekkel és személyes közbenjáró imával várjuk a Szentlélek újbóli kiáradását, pünkösd előestéjén. A kitartóak napfelkeltéig maradhatnak.

A jövő vasárnap esti szentmisén a Szent Imre Kórus énekel.

Nem lesz szentségimádás jövő vasárnap és pünkösdhétfőn. Május 20-án a munkaszüneti nap miatt a plébániahivatal is zárva tart. Sürgős esetben keressétek Udvardy Marcit a hirdető tv-n található telefonszámon.

Egyházmegyei nap és ministránstalálkozó lesz május 25-én. Részletek a plakáton és az Egyházmegye honlapján olvashatók.

Archívum

Share This