Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2024. május 19-én – Pünkösdvasárnap

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton (05.18.) 18 órakor kezdődik. A közös imaszándék, Ferenc pápa imaszándékához csatlakozva:  a szerzetesek és a papnövendékek képzéséért.

Szombaton (05.18.) az új misekönyv szerint pünkösd ünnepélyes vigíliájának lehetőségét választjuk a Szentlélek eljövetelének megünneplésére. Szeretettel várunk mindenkit!

Ifjúsági virrasztást szervez a Kikötő klub. Középiskolás és egyetemistakorú fiatalokat várunk szombaton (05.18) 21 órától a Körkápolnába. Szentségimádással, dicsőítéssel, tanúságtételekkel és személyes közbenjáró imával várjuk a Szentlélek újbóli kiáradását, pünkösd előestéjén. A kitartóak napfelkeltéig maradhatnak.

A ma esti szentmisében a Szent Imre Kórus énekel.

Nem lesz szentségimádás ma és pünkösdhétfőn. A holnap reggeli szentmise 9 órakor fog kezdődni, a munkaszüneti nap miatt a plébániahivatal pedig zárva tart. Sürgős esetben keressétek Udvardy Marcit a 06/30-334-4667-es telefonszámon.

Taizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket jövő szombaton 18 órára a templomba.

Egyházmegyei nap és ministránstalálkozó lesz jövő szombaton. Részletek a plakáton és az Egyházmegye honlapján olvashatók.

Archívum

Share This