Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

A Kaposvári Szent Imre Plébánia képviselő testülete:

 • Tomanek Ferenc plébános (elnök)

 • Dr. Rajnics Péter (világi elnök)
 • Bakó-Ozsváth Eszter
 • Bohár Dániel
 • Dr. Szabó Barna
 • Dr. Varga Tamásné
 • Gödölle Kata
 • Juhász Piroska
 • Kocsisné Németh Zsuzsanna
 • Lőrincz Attila
 • Ratkóczy Gábor
 • Udvardy Márton

  Póttagok:

 • Csontosné Laki Lukács Andrea
 • Póra Gabriella
 • Tóthné Zelei Ida

Tomanek Ferenc vagyok, 1986-ban születtem Siófokon. Az esztergomi ferenceseknél megszerzett érettségim után jelentkeztem a kaposvári egyházmegyés papnak. 2012-ben szenteltek pappá, szentelési jelmondatomként Jézus következő kijelentését választottam: „én azért jöttem, hogy életük legyen, és bőségben legyen.” (Jn 10, 10) Ennek igazságát szeretném egyre inkább megélni, és papként másokat is ebben segíteni. 2013 óta vagyok e plébánián, a kápláni évek után 2017-től plébániai kormányzóként, 2019-től pedig plébánosként.

Bakó-Ozsváth Eszter vagyok, fiatal feleség, radiográfus. Kisiskolás korom óta a Szent Imre-templomhoz tartozom, jelenleg a Szent Fausztina sejtcsoportot vezetem, és a közbenjáró csoport tagja vagyok.

Bohár Dániel vagyok, feleségemmel és elsőszülött gyermekemmel élek együtt Kaposváron. 2017 augusztusa óta dolgozom a plébániahivatalban. Akolitusként nemcsak munkaköri „kötelességből”, hanem lelkiismereti okból is igyekszem a plébánia életének működésében helytállni, a hívek és Ferenc atya érdekeit képviselni.

Dr. Rajnics Péter vagyok, 2000-óta élek és dolgozom orvosként Kaposváron, azóta tartozom az egyházközséghez, immár akolitusként.
4 gyermekemmel és feleségemmel rendszeresen veszünk részt a közösségi programokon, bekapcsolódtunk a programok szervezésébe is.

Dr. Szabó Barna vagyok, 1973-ban születtem Tatabányán mérnök házaspár gyermekeként. Szüleim római katolikus hit szerint neveltek minket. 1998-ban nősültem, feleségem
(Jaczó Nóra) kaposvári családból származik.
2000 óta lakunk Kaposváron és tartozunk a
Szent Imre Plébánia közösségéhez. 4 gyerekünk született. 2000-től a Kaposi Mór Megyei Kórház Belgyógyászati osztályán dolgoztam, 2017-től családorvosként dolgozom.

Dr. Varga Tamásné vagyok, 1965-ben születtem Kaposváron. 1996-tól, a lányaim elsőáldozásra való készülődésétől járunk a Szent Imre-templomba. Közösségi szolgálatként, évekig a ministránsok 9 órai szentmisére való felkészítését segítettem, és részt vettem a ministráns képzésben. Tagja vagyok a Pro Familia házas közösségnek, az ÉLSZ imacsoportnak, és a Rózsafüzér társulatnak. Szolgálataim a közösségeimhez kapcsolódnak.
Pedagógus vagyok. Jelenleg a Zrínyi Ilona Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskola igazgatóhelyetteseként dolgozom.

Gödölle Kata vagyok, 25 éve dolgozom pedagógusként. 20 éve – Laci atya hívására – költöztem Budapestről Kaposvárra, hogy az egyházmegye kollégiumában részt vegyek a diákok nevelésében.

Juhász Piroska vagyok, 1965-ben születtem Szőnyben, 1995 óta élek Kaposváron.
Az egyházközség képviselőtestületének 1996-tól vagyok tagja. A Szent Imre-templom kántoraként 1996 őszén bekapcsolódtam a hitoktatásba is.
A hitoktatók csoportjának vezetőjeként segítem plébániánk hitoktatással kapcsolatos adminisztrációját, programokat szervezek plébániánk hittanosainak.

Kocsisné Németh Zsuzsanna vagyok, 58 éves, házas. Férjemmel, 20 éves fiammal és édesanyámmal élek együtt. Két lányom már kirepült a családi fészekből és van egy csodálatos kis unokám. 2017 májusáig családi vállalkozásunk könyvelőirodájában dolgoztam, jelenleg a Kaposvári Egyházmegye főkönyvelője vagyok. 1993 óta járunk a Szent Imre templomba,
2000 óta végzek szolgálatot a Szent Imre Plébánia képviselő-testületében.

Lőrincz Attila vagyok. Házas, két leány édesapja. Több, mint egy évtizede dolgozom a médiában, változó területeken. Munkámban a lehető legjobb minőségre törekszem, hiszen, ha tehetünk valamit jól is, miért tennénk máshogy?

Ratkóczy Gábor vagyok, 56 éves magasépítő üzemmérnök vagyok és közel ötven éve a templom, negyvenöt éve a kórus közösségéhez tartozom. Három gyermekünk és 3 unokánk van. A képviselő testületnek korábban már voltam tagja, akkor túlnyomó részben a műszaki, gazdasági ügyek rendezésében vettem részt.

Udvardy Márton vagyok, állandó diakónus,
4 gyermek édesapja. 2005 óta szolgálok
a plébánián, 2012 és 2017 között a plébániahivatalban dolgoztam.
2017 óta a Joppé Evangelizációs Központ
vezetője vagyok, és püspöki szertartó.