Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Édesanyák Imái

 

Azon édesanyák imacsoportja, akik szeretnének együtt, közösségben imádkozni gyermekeikért és unokáikért. Hetente találkozunk, 2-8 fős csoportokban.

 

A rendszeres imádság (melynek felépítése: Szentlélek-hívás, előre megfogalmazott imádságok, dicsőítés és a Szentírás szavainak olvasása és átelmélkedése) által megtapasztalhatjuk, hogy az Úrra bízhatjuk gyermekeink és szeretteink életét; gondjainkat és aggodalmainkat. A találkozók végén minden gyermekért külön imádkozunk.

 

Az együtt imádkozó édesanyákból egymást is támogató közösség alakul ki, ugyanakkor fontos a titoktartás is, nem beszélünk másnak arról, amit a csoportban hallunk.

 

Közös tapasztalat, hogy egyre kisebb bennünk az aggódás szeretteink sorsa iránt, mert növekszik a bizalmunk Isten gondviselésében.

Várszegi Csilla

Bővebb információ: http://www.edesanyakimai.hu/ , jelentkezni a plébániai regisztráció kitöltésével (ide kattintva) vagy az irodában lehet.

Édesapák Imái

 

Az Édesanyák Imáihoz hasonlóan az Édesapákat is hívjuk, hogy közösségben (2-8 fős csoportban) imádkozzunk gyermekeinkért és Isten segítségéért apai hivatásunk gyakorlásában.

 

Hetente találkozunk, egy imaalkalom felépítése a következő: Szentlélek-hívás, előre megfogalmazott imádságok, dicsőítés és a Szentírás szavainak olvasása és átelmélkedése. A találkozók végén minden gyermekért külön imádkozunk.

 

Egymást is támogatjuk és az Úr kegyelmét is megtapasztaljuk családfői hivatásunk megélésében.

 

Alkalmaink befejező imádsága:

“Urunk, segíts, hogy közel maradjunk azokhoz, akik számunkra legdrágábbak. Feleségünkhöz, családunkhoz, barátainkhoz és plébániánk híveihez. Emlékeztess minket, hogy felelősek vagyunk értük és testi, lelki jólétükért.”

Glavák Csaba

Jelentkezni a plébániai regisztráció kitöltésével (ide kattintva) vagy az irodában lehet.

Archívum