Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2024.05.05-én – Húsvét VI. vasárnapja

Májusban a hétköznapi szentmisék előtt vagy után loretói litániát imádkozunk a templomban a kiírás szerint.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

gondviselés útján beszélgetéssorozat következő vendége Nyéky Kálmán atya lesz. Szeretettel hívunk minden érdeklődőt hétfőn 17 órára a templomba.

A Férfikör következő találkozóját kedden 18 órakor tartjuk a megszokottól eltérő helyszínen. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre. A helyszínnel kapcsolatban keressétek Udvardy Marcit a 30/3344667-es telefonszámon.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket jövő vasárnap 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

Előzetesben hirdetjük, hogy május 18-án, az új misekönyv szerint pünkösd ünnepélyes vigíliájának lehetőségét választjuk a Szentlélek eljövetelének megünneplésére. Ezért pünkösd előestéjén a szombat esti szentmisére szeretettel várunk mindenkit!

Egyházmegyei nap és ministránstalálkozó lesz május 25-én. Az ebéd tervezése és az szervezés megkönnyítése érdekében kérjük, hogy regisztráljatok az egyházmegye honlapján!

Archívum

Share This