Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023. november 5-én – Évközi 31. vasárnap (templomunk búcsúja)

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Szent Imre herceg ünnepét, templomunk búcsúját ezen a hétvégén ünnepeljük. A 10:30-as szentmisében püspök atya a bérmálás szentségében részesíti a plébániai hittanosokat. Szeretettel hívjuk plébániánk minden tagját a közös ünnepre.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket jövő vasárnap 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

A kaposvári Nagyboldogasszony Iskolaközpont november 16-án és 17-én tartja hagyományos nyílt napját a gimnáziumi képzés iránt érdeklődők számára. A rendezvényen lehetőség lesz tanórák látogatására, illetve a leendő osztályfőnökökkel és tanárokkal való találkozásra. Minden érdeklődő tanulót és szülőt szeretettel várnak. Részletes program a plakáton és az iskola honlapján, a katgim.hu oldalon olvasható.

Az e havi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Ha szeretnétek a hirdetéseinket elektronikus formában is megkapni, iratkozzatok fel a honlapon vagy a sekrestyében található űrlapon.

Archívum

Share This