Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023. október 29-én – Évközi 30. vasárnap

Köszönjük a missziók javára adott adományaitokat.

Mindenszentek főünnepe (november 1.) a vasárnappal egyenértékű, parancsolt ünnepünk. Akinek van rá lehetősége, vegyen részt a szerdán 9 órakor kezdődő szentmisén.

A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet az a hívő,

– aki nov. 1-től 8-ig áhítatos lélekkel temetőt látogat, s imádkozik az elhunytakért,

– aki halottak napján templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogat, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik.

Hétfőn és pénteken igeliturgia lesz a szentmisék időpontjában.

Nem lesz szentségimádás templomunkban szerdán és csütörtökön, de napközben nyitva lesz a templom. A plébániai iroda is zárva lesz az ünnep miatt.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián.

Templomunk búcsúját, Szent Imre herceg, védőszentünk ünnepét jövő vasárnap ünnepeljük. A 10:30-as szentmisében püspök atya a bérmálás szentségében részesíti a plébániai hittanosokat. Szeretettel hívjuk plébániánk minden tagját a közös ünnepre.

A kaposvári Nagyboldogasszony Iskolaközpont november 16-án és 17-én tartja hagyományos nyílt napját a gimnáziumi képzés iránt érdeklődők számára. A rendezvényen lehetőség lesz tanórák látogatására, illetve a leendő osztályfőnökökkel és tanárokkal való találkozásra. Minden érdeklődő tanulót és szülőt szeretettel várnak. Részletes program a plakáton és az iskola honlapján, a katgim.hu oldalon olvasható.

A következő havi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Ha szeretnétek a hirdetéseinket elektronikus formában is megkapni, iratkozzatok fel a honlapon  vagy a sekrestyében található űrlapon.

Archívum

Share This