Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Szent Imre herceg ünnepét, templomunk búcsúját a múlt hétvégén ünnepeltük. Püspök atya a bérmálás szentségében részesítette a hittanosokat. Köszönjük a segítségét azoknak, akik hozzájárultak az ünnep szebbé tételéhez.

Köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat. Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan jövő vasárnapra a püspöki konferencia országos gyűjtést hirdet. A körlevelet a hirdetőtévén és a honlapon is olvashatjátok. A meghirdetett gyűjtések időpontján kívül is kérjük és köszönettel vesszük a tartósélelmiszer-adományokat (liszt, olaj, száraz tészta) a sekrestyében és az irodában.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket ma 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

A gondviselés útján beszélgetéssorozat következő vendége Váron István atya lesz.  Szeretettel hívunk minden érdeklődőt hétfőn 17 órára a templomba.

Szeretettel várjuk szombaton 15 órára a plébániára azokat, akik nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is szeretnének többet megtudni arról, hogyan tehetünk többet teremtett világunkért. Bővebb információt a plakáton olvashattok.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 18 órakor kezdődik. A közös imaszándék, Ferenc pápa imaszándékához csatlakozva: a pápáért.

A Kaposvári Imádság Háza személyesen kísért lelkigyakorlatot szervez az Irgalmasság Házában azoknak, akik szeretnék Istennel való kapcsolatukat elmélyíteni, de nincs lehetőségük kiszakadni a mindennapokból. Jelentkezni nov. 20-ig lehet az Imádság Háza facebook oldalán található űrlap kitöltésével.

Az új képviselő testület tagjainak eskütételére november 26-án, Krisztus Király vasárnapján az esti szentmisében kerül sor.

Share This