Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.09.18-án – Évközi 25. vasárnap

Köszönjük a bárdudvarnoki zarándoklat szervezőinek és segítőinek munkáját és a résztvevők jelenlétét, közös imádságát a békéért.

A mai 9 órai Veni Sancte-misében kérjük a Szentlélek segítségét az új tanévre, megáldjuk az iskolatáskákat, majd a mise után közös agapét szervezünk. Szeretettel hívjuk az iskolásokat, szülőket, tanárokat és közösségünk minden tagját. Kérjük, szendviccsel vagy süteménnyel járuljatok hozzá a vendégséghez, és hozzatok magatokkal kulacsot vagy poharat az innivalóhoz.

Ma 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba az Esti dicséret közös elimádkozására.

Elkezdődött az idei Ars Sacra Fesztivál (Szakrális Művészetek Hete). A programokról a plakáton olvashattok, szeretettel ajánljuk a részvételt. A mi templomunkban szombaton (szept. 24-én) 17 órakor kezdődik a taizéi énekes imaóra, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Szeretettel hívunk minden ministránst és érdeklődő iskolást, szüleikkel együtt közös játékra és focira szombaton, a Tókaji parkerdőbe: a gátnál találkozunk 13 órakor, de van lehetőség a közös kijutásra is: 12:30-kor indulunk a templomtól és szívesen elvisszük azokat, akik ezt kérik. A találkozó 16 óráig tart. Kérjük, részvételi – és szállítás iránti – igényeteket jelezzétek ma a sekrestyében, vagy küldjetek egy e-mailt a titkar@gmail.com címre. Szeretettel hívunk minden iskolást és szüleiket.

Még be lehet kapcsolódni a plébániai hittancsoportokba, szeretettel várjuk az érdeklődőket. Templomunkban az elsőáldozás és a bérmálás szentségéhez járulásnak feltétele a hittanórákon való részvétel, de szeretettel hívjuk azokat az érdeklődő diákokat is, akik nem szentség felvételére készülnek. Jelentkezési lap a sekrestyében és az irodán kérhető.

Szeretettel várjuk azon felnőttek a jelentkezését is, akik a keresztény életbe beavató szentségekben (keresztség, bérmálás, elsőáldozás) még nem részesültek, de szeretnének felkészülni rá.

Szeretettel hívjuk társastáncra azokat, akik szívesen táncolnak vagy tanulnak táncolni. Szerdánként találkozunk (19 órakor) a katolikus iskola épületében, havonta egy vagy két alkalommal, az idei első találkozó szept. 28-án lesz. Azoknak, akik tavaly jelentkeztek, nem szükséges új regisztrációt kitölteni. Az új érdeklődők a plébániai regisztráció kitöltésével vagy a honlapon található űrlapon.

Október 8-án rendezik a Kaposvári Püspökségen az országos Életvédő napot. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletek a plakáton és a joppe.hu oldalon.

Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó lesz Kaposváron október 22-én. Részletek és jelentkezés az mkkm.hu oldalon. A találkozóra várják önkéntes segítők jelentkezését. Ezt a sekrestyében lehet megtenni, név és elérhetőség megadásával.

 

Archívum

Share This