Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.09.25-én – Évközi 26. vasárnap

Köszönjük a Veni Sancte tanévkezdő szentmisén való részvételt, a közös imádságot és a magatokkal hozott finomságokat az agapéhoz.

Az idei első társastánc-oktatás szerdán 19 órakor kezdődik a katolikus iskola tornatermében. Még lehet jelentkezni a plébániai regisztráció kitöltésével vagy a honlapon található űrlapon.

Szeretettel várjuk azon felnőttek a jelentkezését is, akik a keresztény életbe beavató szentségekben (keresztség, bérmálás, elsőáldozás) még nem részesültek, de szeretnének felkészülni rá, vagy szeretnék hitünket jobban megismerni és beszélgetni róla. A jelentkezők létszámától és idejétől függően hétfő délutánonként és vasárnap délelőttönként lesz találkozó, havonta egy vagy két alkalommal.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat. Az élelmiszerek nehéz beszerzése miatt azt kérjük, aki tud, lehetőleg cukrot, lisztet, olajat vagy tartós tejet hozzon magával adományként. A meghirdetett gyűjtések időpontján kívül is köszönettel vesszük az adományokat a sekrestyében és az irodában, majd továbbítjuk a támogatott családoknak.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a templomban.

A fiatal felnőttek közösségének következő találkozója pénteken 19:00-kor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket beszélgetésre, közös imára és játékra.

Ovis találkozót tartunk szombaton 16:00-tól a plébánián, melyre szeretettel hívjuk az óvodásokat és szüleiket.

Jövő vasárnap 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba az Esti dicséret közös elimádkozására.

Az októberi Adoremus átvehető a sekrestyében.

A Szent Margit Katolikus Óvoda játékos, fejlesztő foglalkozásokat szervez 1-3 éves gyermekek számára. Részletek a plakáton.

Október 8-án rendezik a Kaposvári Püspökségen az országos Életvédő napot. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletek a plakáton és a joppe.hu oldalon.

Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó lesz Kaposváron október 22-én. Részletek és jelentkezés az mkkm.hu oldalon. A találkozó szervezésében várják önkéntesek segítségét (pl. jegyárusításhoz, érkezők útbaigazításához). Erre a sekrestyében lehet jelentkezni, név és elérhetőség megadásával.

Októberben rózsafüzért imádkozunk a templomban a szentmisék előtt vagy után, a kiírás szerint.

Archívum

Share This