Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Nem lesz szentségimádás hétfőn 13 órától 15 óráig, és csütörtök délelőtt.

A plébániahivatal május 1-jén zárva tart.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket jövő vasárnap a 9-es mise után a plébániára, a ministránsoknak és az érdeklődőknek pedig a templomban lesz rövid próba a két mise között.

Májustól az esti szentmisék 19 órakor kezdődnek.

Májusban a reggeli és az esti szentmisék után Loretói litániát imádkozunk.

A májusi Adoremus átvehető a sekrestyében, és kérjük, aki még nem tette meg, fizesse ki az előző negyedév árát (1600 forint).

Kérjük a Jó Pásztor imaközösség tagjait, nézzék meg a sekrestyében, kaptak-e levelet a püspökségről.

A Budapesti Eucharisztikus Világkongresszuson (2020. szeptember 13.) közös elsőáldozás lesz, amire 2019. május 13-ig várunk előzetes jelentkezéseket a plébánián. Az elsőáldozási felkészítés is a plébánián fog történni.

Idén ősszel ifjúsági Alpha-kurzust indítunk a plébánián, melyre szeretettel hívunk minden nyolcadik osztályost és középiskolást, aki szeretne hitünk alapjaival megismerkedni és közösséghez tartozni. Ez lesz egyben a kezdete az új bérmálási felkészítésnek is, mely a kurzus befejeztével folytatódik a plébánián. Aki a felnőttek közül szeretne valamelyik szentségben részesülni, annak felvételére méltón felkészülni, vagy jobban megismerni a hitünket, szeretettel várjuk a katekumen-csoportban a plébánián. Jelentkezni az irodában lehet.