Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Nagyon köszönjük azok szolgálatát, akik szebbé tették a templomot és a nagyheti szertartásokat.

Húsvéthétfőn a plébániahivatal zárva tart.

A szentségimádás kedden délben folytatódik.

A Férfikör (Kantár) következőtalálkozója pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Egyházmegyei zarándoklat indul május 18-án a felvidéki Garamszentbenedekre és Nyitrára, melyre az irodában lehet jelentkezni az útiköltség befizetésével (7000 Ft).

A 2020-as budapesti eucharisztikus kongresszus egyik kiemelt eseménye a nyitó szentmisében történő elsőáldozás. Az Oltáriszentségben jelen levő Jézussal való találkozás egész életre szóló erőforrás. Annak, aki még nem volt elsőáldozó, lehetősége lesz erre a kongresszus nyitó szentmiséjében szeptember 13-án, nemzetközi közösségben, mely megmutat valamit az egyház egyetemességéből és tanúságtétel a világ felé is. Május 13-ig várjuk az előzetes jelentkezéseket, a felkészítés a plébánián fog történni.  A jelentkezés alsó korhatára a mostani 2. osztály, felső korhatár nincs.

Idén ősszel ifjúsági Alpha-kurzust indítunk a plébánián, melyre szeretettel hívunk minden nyolcadik osztályost és középiskolást, aki szeretne hitünk alapjaival megismerkedni és közösséghez tartozni. Ez lesz egyben a kezdete az új bérmálási felkészítésnek is, mely a kurzus befejeztével folytatódik a plébánián. Aki a felnőttek közül szeretne valamelyik szentségben részesülni, annak felvételére méltón felkészülni, vagy jobban megismerni a hitünket, szeretettel várjuk a katekumen-csoportban a plébánián. Jelentkezni az irodában lehet.