Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.05.05-én – Húsvét 3. vasárnapján

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket a 9-es mise után a plébániára, a ministránsoknak és az érdeklődőknek pedig a templomban lesz rövid próba a két mise között.

Ma délután nem lesz kitéve az Oltáriszentség imádásra a főoltárra, mivel nem megoldott a folyamatos jelenlét a szentségimádásra, de a templom nyitva lesz az esti miséig. Az Eucharisztiában ugyanúgy valóságosan jelen van Krisztus, még ha az oltárszekrényben nem is látjuk. Kérjük ilyen esetben a szentségimádásra jövőket, hogy ugyanúgy imádkozzanak itt a templomban a vállalt órában övéikért, plébániánkért, Egyházunkért.

„Érints meg engem!” – imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 17 órától. A program miatt aznap 16 óráig lesz szentségimádás.

A 2020-as Budapesti Eucharisztikus Világkongresszuson való közös elsőáldozásra ezen a héten lehet még jelentkezni az irodában, vagy emailben. Az elsőáldozási felkészítés a plébánián fog történni.

Idén is csocsóbajnokságot rendezünk a Kaptárban, május 18-án fél 3-tól. Két fős csapatok jelentkezhetnek a helyszínen. Szeretettel hívunk minden érdeklődőt.

Kérjük a Jó Pásztor imaközösség tagjait, nézzék meg a sekrestyében, kaptak-e levelet a püspökségről.

Kérünk titeket, hogy továbbra is támogassátok a katolikus egyház társadalmi szolgálatát adótok egyházi 1%-ának felajánlásával. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. A támogatás szétosztásakor figyelembe veszik a nyilatkozattevők létszámát. Ezek csökkenése esetén az állami támogatás is csökken. Ezért kérjük azokat is, akiknek nincs fizetendő adójuk, nyilatkozatukkal támogassák egyházunkat.

Archívum

Share This