Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2024. március 31-én – Húsvétvasárnap

Ne felejtsük el, hogy vasárnap óraátállítás lesz, hajnali 2 órakor 3 órára állítjuk az órát.

Hálásan köszönünk minden segítséget és szolgálatot a Húsvéti Szent Háromnap méltó megünnepléséhez: ministrálást, éneklést, felolvasást, díszítést, a szent sír elkészítését, takarítást, jelenlétet és bekapcsolódást a nagyheti szertartásokba és imádságokba.

A húsvéthétfői munkaszüneti napon a plébániai iroda zárva lesz.

A szentségimádás kedden folytatódik a templomban.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Húsvéti agapéra és kötetlen beszélgetésre hívjuk plébániánk minden tagját a templomudvarba jövő vasárnap a 9 órai szentmise után. Kérjük, szendviccsel vagy süteménnyel járuljatok hozzá az alkalomhoz!

Kedves Testvérünk!

 

Segítséget kérünk egy 3 gyermekes áttétes rákban szenvedő édesanya számára, aki közösségünk tagja. Évek óta Istenben bízva, erős hittel harcol a betegséggel. Mára elfogytak az orvosi lehetőségek, egy alternatív kezelés maradt, ami úgy látszik hatékony (a CT szerint), de minden anyagi tartaléka elfogyott. Ezért szervezünk gyűjtést. Április elején kell neki 700.000 Ft-ot átutalni a további kezeléshez.

 

Adományozni a templomban bejáratánál lévő zárt dobozba helyezve tudtok, illetve a plébánia honlapján (szentimreplebania.hu/bankkartyas-fizetes) bankkártyás fizetésre is van lehetőség, amit a karitász vezetője eljuttat a beteghez.

 

Kérünk, lehetőségedhez képest Te is segíts!

Az Úr áldása legyen minden adakozón!

Archívum

Share This