Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2024. február 18-án – Nagyböjt I. vasárnap

Hamvazószerdával megkezdődött a nagyböjti idő, melynek célja a húsvét ünneplésének előkészítése. Ezt szolgálja a hamvazkodás, amire a mai szentmisék után is lesz lehetőség.

A gondviselés útján beszélgetéssorozat következő vendége Lelovics László (Leló) lesz. Szeretettel hívunk minden érdeklődőt holnap 17 órára a templomba.

Nagyböjt péntekjein 18:00-tól keresztutat imádkozunk a templomban. A héten a Laudato si közösségnek köszönhetjük a vezetést, jövő héten az ÉLSZ közösséggel imádkozhatunk együtt.

„Tehetsz magadért?” címmel előadás-sorozat indul az Irgalmasság Házában. Az első alkalomra szerdán 18 órakor kerül sor, témája a mentálhigiéné. Arról hallhatunk, hogyan legyünk jól lelkileg, és mit tehetünk, ha ez önerőből mégsem sikerül. Lesz szó arról is, hogyan tudnak ebben segíteni az Irgalmasság Házában elérhető szolgáltatások. Részletek a plakáton, regisztrációs link az irgalmassaghaza.hu oldalon és a facebookon található.

Nagyböjti lelkinapot tartanak a donneri templomban jövő szombaton 14 órától. Meghívott vendég: Dr. Martos Balázs püspök atya, biblikus professzor, a Központi Szeminárium rektora. A program előadással kezdődik, lesz szentségimádás, keresztút, gyónási lehetőség, szentmise a fiatalok gitáros szolgálatával. A gyerekeknek külön kézműves foglalkozással készülnek, a szentmisében pedig gyermek igeliturgia lesz.

Énekes szentségimádásra hívunk benneteket jövő szombaton 18 órára a templomba.

A jövő vasárnapi perselyadományokat a katolikus iskolák javára fordítjuk.

Archívum

Share This