Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2024. február 11-én – Évközi 6. vasárnap

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket ma 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

Ma kezdődik a Házasság Hete. A programokról a hirdető tv-n található plakátról, a kihelyezett szórólapokról, illetve a csakazertis.hu oldalon tájékozódhattok. A mai szentmisékben megáldjuk a jelenlévő házaspárokat.

A Férfikör következő találkozóját kedden 18 órakor tartjuk a Volga bisztróban. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket.

Jövő héten kezdődik a nagyböjt. Hamvazószerdán reggel és este 7 órakor is lesz szentmise. Hamvazkodni a szerdai és vasárnapi szentmisék után is lesz lehetőség.

Nagyböjtben péntekenként 18 órától keresztutat imádkozunk a templomban. Az első alkalom február 16-án lesz. Kérjük és szeretettel várjuk a sekrestyében azon csoportok vagy közösségek jelentkezését, akik szívesen vállalják egy-egy alkalommal a keresztút imádkozásának vezetését.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 18 órakor kezdődik.

Mentálhigiénés előadás-sorozat indul az Irgalmasság Házában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az első alkalom február 21-én 18 órakor kezdődik.  Részletek a plakáton.

Az MKPK körlevele a betegek világnapjára a hirdető tv-n és a hírmondóban olvasható. Ha valaki fel szeretne iratkozni hírlevelünkre, a szentimreplebania.hu oldalon teheti meg.

Archívum

Share This