Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023. január 22-én – Évközi 3. vasárnap (Isten igéjének vasárnapja)

Köszönjük az ökumenikus imaórán és az agapén szolgálók és segítők munkáját és minden jelenlévőnek a közös imádságot. Köszönjük a betlehem bontásában segítők munkáját is.

Ministránspróbát tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, majd délig várunk minden érdeklődő iskolást találkozóra, játékra a plébánián.

Ma 17:30-tól közösen elimádkozzuk a templomban az Esti dicséretet.

Aki szeretné otthona megáldását kérni, hagyja meg nevét, címét, elérhetőségét az irodában vagy a sekrestyében. Az otthon és a benne lakók megáldásának nincs költsége és minden évben lehet kérni. Az áldásról bővebben a szentimreplebania.hu/hazszenteles oldalon olvashattok.

Kérjük a jegyeseket, akik idén szeretnének házasságot kötni templomunkban, január végéig jelentkezzenek az irodában.

Februárban Biblia-kört indítunk a plébánián, szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe. További részletek hamarosan.

Minden hónap utolsó szombat esti szentmiséjét egyházközségünk elhunyt tagjaiért ajánljuk fel.

Minden hónap utolsó vasárnapján az esti szentmisét a sejt-evangelizációért ajánljuk fel, a sejt-tagok részvételével. Jövő vasárnap agapét szerveznek a plébánián, szeretettel hívunk a tagokon kívül mindenkit, aki csatlakozna a kisközösségben megélt hit és evangelizáció ezen formájához, vagy csak megismerkedne vele. Egy kis ízelítőt a honlapunkon is találhattok a szentimreplebania.hu/sejtkozossegek oldalon.

A templomban hagyott és megtalált tárgyak a sekrestyében vehetők át a szentmisék után.

Archívum

Share This