Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023. december 3-án – Advent 1. vasárnapja

Köszönjük az adventkezdő koszorúkészítésben, az énekes szentségimádásban, gyertyagyújtásban és a szentmisén segédkezők szolgálatát.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Adventben a hétköznapi szentmisék 6:30-kor kezdődnek. Keddenként gitáros énekes rorate misék lesznek, melyek után szeretettel marasztalunk minden jelenlévőt a templomudvarba egy kis beszélgetésre és meleg teára. Kérjük, ehhez hozzatok magatokkal termoszt vagy bögrét!

A Szent Margit Katolikus Óvoda nyílt napot tart hétfőn 16 órától. Részleteket a plakáton olvashattok.

Az Ifjú Lámpás Közösség fiataljai szentségimádást tartanak a Székesegyházban szerdán 18 órakor. Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt.

A Férfikör következő találkozóját csütörtökön 18 órakor tartjuk a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket jövő vasárnap 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

A gondviselés útján beszélgetéssorozat következő vendége Rajnics Péter lesz.  Szeretettel hívunk minden érdeklődőt december 11-én 17 órára a templomba.

A Nagyboldogasszony Katolikus Gimnázium Zeneiskolája december 11-én 18 órakor tartja hagyományos adventi hangversenyét a Székesegyházban. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Archívum

Share This