Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023.05.14-én – Húsvét 6. vasárnapja

Köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket ma 16 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

A gondviselés útján című beszélgetéssorozat következő vendégei Szigeti Tamás és Szigetiné Hornung Krisztina lesznek. Szeretettel hívunk minden érdeklődőt a plébániára hétfőn 17 órára.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián.

Ovis találkozót tartunk a plébánián pénteken (máj. 19.) 16 órától 17 óráig, melyre szeretettel hívjuk az óvodásokat és szüleiket.

Szeretettel hívjuk a házaspárokat a plébániára szombaton (máj. 20.) 16 órára. A Házas Este keretén belül egy előadást hallgatnak meg, melynek címe: Belső megnyugvásunk – mindez a Házasság életterében. Ezután lehetőség lesz a hallottakról kettesben, majd kiscsoportban is beszélgetni.

Jövő vasárnap a 9 órai szentmise után minden ministránst és iskolást szeretettel hívunk játékra és találkozóra a plébániára, délig.

Jövő vasárnap 17:30-tól közösen imádkozzuk az Esti dicséretet a templomban.

Az egyházmegye 30 éves jubileumát május 27-én egész napos programmal ünnepeljük, részletek az egyházmegye honlapján.

Anthony atya idén május 30-án és 31-én tart lelkigyakorlatot templomunkban, szeretettel ajánljuk.  Részleteket a plakáton olvashattok.

Plébániai napot tartunk a plébániai unióval közösen a Gyertyános parkerdőben, főzőversennyel és különféle programokkal június 3-án. Szeretettel hívunk rá benneteket és ismerőseiteket! Kérjük, a szervezés megkönnyítése érdekében jelezzétek részvételi szándékotokat a honlapunkon elérhető űrlapon.

Archívum

Share This