Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023.03.12-én – Nagyböjt 3. vasárnapja

Köszönjük a katolikus iskolák javára, valamint a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket 16 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

A Biblia-kör következő alkalma csütörtökön 17 órakor kezdődik a plébánián, szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös olvasásra, elmélkedésre.

Nagyböjt péntekjein 17:30-tól keresztutat imádkozunk a templomban, ezen a héten Kis Szent Teréz imacsoport vezetésével.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik. A közös imaszándék, Ferenc pápa imaszándékához csatlakozva: A bántalmazás áldozataiért.

Közös keresztút-imádkozásra hívjuk a ministránsokat és minden iskolást, szüleikkel és testvéreikkel együtt, jövő vasárnap a 9 órai szentmise után. A templomtól közösen elgyalogolunk a Kálvária kápolnához és ott imádkozunk.

Jövő vasárnap 17:30-tól közösen imádkozzuk az Esti dicséretet a templomban. A zsolozsmáról szeretettel ajánljuk az ide kattintva elérhető ismertetőt.

Március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján 16:30-tól találkozóra és ünnepélyes fogadalomtételre hívják a lelki adoptálókat a kaposvári Szent Margit-templomba. A lelki adoptálást vállaló 9 hónapon át imádkozik egy veszélyben lévő magzatért. Részletek a www.joppe.hu honlapon.

Ferenc pápa április 28. és 30. között hazánkba látogat. Az április 30-i pápai szentmisére a plébániai unió buszt indít hajnali 5 órakor a donneri templom elől. Az út önköltsége: 5.000 forint. Jelentkezni IDE kattintva lehet. Aznap délelőtt nem lesz szentmise templomunkban.

Archívum

Share This