Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.11.27-én – Advent 1. vasárnapja

A vasárnapi katekumenátus következő alkalma a 9 órai szentmise után kezdődik a sekrestyében, ami felkészítő hittan a szentségekre a felnőttek számára.

Adventben a hétköznapi szentmisék 6:30-kor kezdődnek. Keddenként gitáros énekes rorate misék lesznek, melyek után szeretettel marasztalunk minden jelenlévőt a templomudvarban egy kis beszélgetésre és meleg teára. Kérjük, ehhez hozzatok magatokkal termoszt vagy bögrét!

A csütörtök esti katekézis-sorozat január 5-én folytatódik az esti szentmisében, melynek témája a harmadik parancsolat lesz: az Úr napját szenteld meg!

A Férfikör következő találkozóját csütörtökön 19 órától tartjuk a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián.

A fiatal felnőttek következő találkozója pénteken 19 órakor kezdődik a plébánián.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat, melyet elsősorban a karácsonyi csomagokra fordítjuk. Sajnos idén helyszűke miatt nem tudunk adventi teaházat rendezni, melynek bevételét erre fordítanánk, emiatt külön is kérjük adományaitokat.

Rövid ministránspróbát tartunk a templomban jövő vasárnap a 9 órai szentmise után, melyre hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Jövő vasárnap 17:30-tól a templomban közösen elimádkozzuk az Esti dicséretet.

A következő plébániai Házas este és ovis találkozó is december 10-én 16 órakor kezdődik a plébánián. A honlapunkon (szentimreplebania.hu) várjuk a jelentkezéseket.

A decemberi Adoremus átvehető a sekrestyében.

 

Archívum

Share This