Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.11.13-án – Évközi 33. vasárnap

Köszönjük a jelenlétet és minden szolgálatot, amivel részt vettetek templombúcsúnk megünneplésében.

Köszönjük a karitász-gyűjtésre hozott adományaitokat is. Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan jövő vasárnapra a püspöki konferencia országos gyűjtést hirdet. A körlevelet a hirdetőtévén és a hirdetések alján is olvashatjátok. Az élelmiszerek nehéz beszerzése miatt a meghirdetett gyűjtések időpontján kívül is kérjük és köszönettel vesszük a tartósélelmiszer-adományokat (cukor, liszt, olaj, tartós tej) a sekrestyében és az irodában.

A vasárnapi katekumenátus következő alkalma a 9 órai szentmise után kezdődik, ami felkészítő hittan a keresztségre, elsőáldozásra és bérmálásra a felnőttek számára. Még szabadon csatlakozhat minden érdeklődő felnőtt.

Gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba ma 16 órától. Közbenjáró imát kérhettek magatokért és gyónási lehetőség is lesz.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián.

Jövő vasárnap Krisztus Király vasárnapja. A főünnep előestéjén közös szentségimádást tartunk a templomban, szombaton 17 órától. Az imádság során a Szent Imre Kórus énekel.

Ministránspróbát tartunk a templomban jövő vasárnap a 9 órai szentmise után, majd délig várunk minden érdeklődő iskolást találkozóra, játékra a plébánián.

Adventben a hétköznapi szentmisék 6:30-kor kezdődnek. Kérjük, aki vállal felolvasást ezeken a miséken, jelezze a sekrestyében vagy az irodán!

Archívum

Share This