Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.09.04-én – Évközi 23. vasárnap

A Szent Imre Karitász szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

A 9 órai szentmisében Varga László püspök atya megáldja az elkészült keresztelőkutat a templomunkban, szeretettel hívunk mindenkit a püspöki szentmisére és az áldásra.

Rövid ministránspróbát és -találkozót tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Ma 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba az Esti dicséret közös elimádkozására.

Szeretettel hívunk mindenkit a bárdudvarnoki zarándoklatunkra szombaton: 10 órakor indulunk a templomudvarból. A zarándoklat végén 16:30-kor szentmisét ünneplünk a bárdudvarnoki templomban, majd este 6-kor különbusszal indulunk vissza a Szent Imre-templomhoz.

Jövő vasárnap este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 16:00-tól. Közbenjáró imát is kérhettek magatokért.

A szentségimádás az Oltáriszentségben jelen lévő Jézus Krisztus imádása a szentmisén kívül. Szombaton 10 órától szeretnénk folytatni a hétvégi szentségimádást. Csak akkor lehet imádásra kihelyezni az Oltáriszentséget, ha egész nap biztosított a folyamatos szentségimádó jelenlét. Ha ez nem valósul meg, nem helyezhetjük ki az Eucharisztiát, de a templom akkor is nyitva lesz a kiírt időben, be lehet jönni imádkozni az Úr előtt. Kérjük, aki tud, vállaljon szentségimádási órát alkalmanként vagy rendszeresen. Köszönjük azok jelenlétét és imádságát, akik már vállaltak órát.

A szeptemberi Adoremus átvehető a sekrestyében.

A szentségek vételére való felkészítés iskolai hitoktatás esetén is a plébánián történik. Akik szeretnék, hogy gyermekük a Szent Imre-templomban legyen elsőáldozó (3. osztályos kortól) vagy bérmálkozó (8. osztályos kortól), írassák be gyermeküket a plébániai felkészítésre, ami ezen a héten indul. Jelentkezési lap a sekrestyében vagy az irodában kérhető.

Archívum

Share This