Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.03.31-én – Nagyböjt 4. vasárnapján

Hálásan köszönjük nagylelkű anyagi hozzájárulásotokat a plébánia életéhez, valamint köszönünk minden szolgálatot a lelkigyakorlatos hétvégén: a keresztút és a taizéi énekes szentségimádás vezetését és a Szent Imre Kórus szolgálatát is.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Óvodás hittanra hívjuk az óvodáskorú gyermekeket jövő vasárnap a 9-es mise után a plébániára, a ministránsoknak és az érdeklődőknek pedig a templomban lesz rövid próba a két mise között.

„Érints meg engem!” imaalkalmunk nem két hét múlva, hanem jövő vasárnap lesz 16 órától. A program miatt aznap 15 óráig lesz szentségimádás.

A jövő vasárnapi perselyadományokat a Szentföld javára fordítjuk.

Aki szeretné a húsvéti szentgyónását elvégezni, de nem tud eljönni a templomba, kérjük, mielőbb jelezze a sekrestyében vagy az irodában.

Egyházmegyei zarándoklat indul május 18-án a felvidéki Garamszentbenedekre és Nyitrára, melyre az irodában lehet jelentkezni az útiköltség befizetésével, ami 7000 Ft/fő.

A 2020-as Budapesti Eucharisztikus Világkongresszuson közös elsőáldozás lesz, amire május 13-ig lehet jelentkezni az irodában vagy emailben. A jelentkezés alsó korhatára a mostani 2. osztály, felső korhatár nincs.

Archívum

Share This