Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2019.03.24-én – Nagyböjt 3. vasárnapján

Ministránspróbát tartunk a templomban a 9-es mise után, majd délig várjuk a résztvevőket a Kaptárba hittanra és játékra.

A mai délelőtti szentmisék után is lehetőség lesz befizetni az egyházi hozzájárulást a templomkertben felállított sátornál. Köszönjük, hogy anyagilag is hozzájárultok plébániánk életéhez.

A plébániai zarándoklatra szombaton 9 órakor indul a busz a templom melletti parkolóból.

Aki szeretné a húsvéti szentgyónását elvégezni, de nem tud eljönni a templomba, kérjük, mielőbb jelezze a sekrestyében vagy az irodában.

Egyházmegyei zarándoklat indul május 18-án a szlovákiai Garamszentbenedekre és Nyitrára, melyre az irodában lehet jelentkezni. Az utazás kizárólag érvényes plasztik személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel történhet. A buszok Kaposváron és annak környéken fogják felvenni a zarándokokat, előre megbeszélt helyszíneken. Az útiköltség 7000 Ft/fő.

A 2020-as eucharisztikus kongresszus egyik kiemelt eseménye a nyitó szentmisében történő elsőáldozás. Az Oltáriszentségben jelen levő Jézussal való találkozás egész életre szóló erőforrás. Annak, aki még nem volt elsőáldozó, lehetősége lesz erre a kongresszus nyitó szentmiséjében szeptember 13-án, nemzetközi közösségben, mely megmutat valamit az egyház egyetemességéből és tanúságtétel a világ felé is. Május 13-ig várjuk a jelentkezéseket az irodában, vagy a piroskaorgona@gmail.com email címen. A jelentkezés alsó korhatára a mostani 2. osztály, felső korhatár nincs. A jelentkezőket a jövő tanévben plébániai katekézissel készítjük fel (iskolásoknak hittan, felnőtteknek katekumenátus).

Archívum

Share This