Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2024. június 16-án – Évközi 11. vasárnap

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 18 órakor kezdődik. A közös imaszándék, Ferenc pápa imaszándékához csatlakozva: a hazájukból menekülőkért.

A mai szentmisék után lehetőség lesz befizetni az idei egyházi hozzájárulást a templomkertben felállított sátornál. Ebből finanszírozzuk a plébániai közösségi terek rezsiköltségeit, fűtését, karbantartását, fejlesztését és a felmerülő egyéb költségeket. Köszönjük, hogy anyagilag is segítitek plébániánk működését.

Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében adunk hálát az elmúlt tanévért. A szentmise után szeretettel hívunk minden jelenlévőt agapéra a templomudvarba. Kérjük, szendviccsel, süteménnyel vagy innivalóval járuljatok hozzá az alkalomhoz!

Szeretettel hívnak minden érdeklődőt a csákányi Fazenda közösség tagjai jövő vasárnap 15 órától a megnyitó ünnepségükre. Részletek a plakáton.

Aki a nyári időszakban hosszabb távon nem tudja vállalni a saját szentségimádási óráját, kérjük jelezze az iroda elérhetőségein keresztül vagy a sekrestyében.

Archívum

Share This