Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023.07.30-án – Évközi 17. vasárnap

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Varga László püspök atya megbízásából Ferenc atya augusztus 10-től Marcaliban lesz plébános. A jövő vasárnapi 9 órai szentmise után búcsúzunk el tőle az egyházközség nevében. Szeretettel hívjuk plébániánk tagjait a szentmisére és az azt követő agapéra a templomudvarban.

Az orgonaépítési munkálatok befejeztéig az Oltáriszentség nem lesz imádásra kihelyezve az oltárra, de a templom a kiírt időpontokban nyitva lesz, a szokásos nyitvatartási idő szerint.

A héten a városmisszió keretében színes programokkal várják az érdeklődőket. A ma esti koncert 20 órakor kezdődik a Kossuth téren, minden hétköznapi esemény pedig 18 órakor kezdődik a Székesegyházban. A programokról részletesebben a plakáton olvashattok. Ha valaki szívesen támogatja a képzést a hét folyamán egy tálca süteménnyel, az iskola ebédlőjében adhatja azt át, vagy egyeztessen Udvardy Marcival (a 30/334-4667-es telefonszámon)!

Az augusztusi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Archívum

Share This