Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.11.06-án – Szent Imre herceg ünnepe (templombúcsú)

Szent Imre herceg ünnepét, templomunk búcsúját ezen a hétvégén ünnepeljük. Az eseményekről (bérmálás, házaspárok megáldása, agapé…) a plakáton olvashattok. Szeretettel hívjuk plébániai közösségünk minden tagját.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat. Az élelmiszerek nehéz beszerzése miatt azt kérjük, aki tud, hozzon magával cukrot, lisztet, olajat vagy tartós tejet adományként.

Szeretettel hívjuk a házaspárokat a plébániára szombaton 16 órára. A Házas Este keretén belül egy előadás után lehetőség lesz a hallottakról kettesben, majd kiscsoportban is beszélgetni. Minden házas- és jegyespárt szeretettel hívunk. Kérjük az érdeklődőket, szerda estig itt regisztráljanak és jelezzék azt is, kérnek-e gyermekvigyázást.

Ovis találkozót tartunk a plébánián szombaton 16 órától 17 óráig, melyre szeretettel hívjuk az óvodásokat és szüleiket. Kérjük a szülőket, itt regisztráljanak.

Rózsafüzér-társulatunk novemberi imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

Folytatjuk a tized rózsafüzér elimádkozását a templomban a békéért, a kiírás szerinti napokon 17:45-től.

Jövő vasárnap a reggeli szentmise után kezdődik a vasárnapi katekumenátus következő alkalma, ami felkészítő hittan a keresztségre, elsőáldozásra és bérmálásra a felnőttek számára.

Jövő vasárnap este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 16 órától. Közbenjáró imát is kérhettek magatokért.

Archívum

Share This