Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.07.31-én – Évközi 18. vasárnap

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után várja a rászorulóknak szánt pénz- és tartósélelmiszer-adományaitokat. Mivel nagyon nehéz az élelmiszerek beszerzése az üzletekben, elsősorban azt kérjük, aki teheti, hozzon lisztet, cukrot, tartós tejet vagy étolajat adományként a sekrestyébe vagy az irodába. Kérjük, ügyeljetek a termékek lejárati idejére!

A Férfikör következő találkozóját csütörtökön az esti szentmise után tartjuk a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

A fiatal felnőttek közösségének következő találkozója pénteken 18:30-kor kezdődik a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket beszélgetésre, közös imára és játékra.

Plébániai Szent Imre gyermek- és ifjúsági napokat tervezünk az iskolásoknak (8 éves kortól 14 éves korig, a nagyobbakat segítőnek várjuk) augusztus 15-én, 16-án és 17-én. Mindhárom nap reggeltől estig tart a program, melyben lesz sport, kirándulás, játék, lelki tartalom. Szeretettel hívunk rá minden érdeklődőt. Kérjük, jelentkezési szándékotokat a lakipeti83@gmail.com címre küldött e-maillel jelezzétek, a jelentkező(k) nevének és életkorának megadásával, segítve ezzel a szervezést.

Az augusztusi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Archívum

Share This