Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Olvassuk el együtt egy év alatt a Katolikus Egyház Katekizmusát (KEK)!

Olvassuk el együtt egy év alatt a Katolikus Egyház Katekizmusát (KEK)! Csatlakozz hozzánk! Lelki tréning napi 7 percben Kezdetét veszi az Eucharisztikus Kongresszus negyedik előkészületi éve, melyben szeretnénk jobban megismerni a hitünket, válaszokat kapni kérdéseinkre. Arra hívunk az Eucharisztikus Kongresszusra készülve, hogy olvasd el velünk A Katolikus Egyház Katekizmusát (KEK) a következő év során. Hogyan?

 1. szeptember 21-től 2021. szeptember 4-ig, a Kongresszus kezdetéig minden napra (a vasárnapokat és a főbb ünnepnapokat kivéve) összeállítottunk kb. kétoldalnyi olvasnivalót a KEK-ből, az abban használt számozás segítségével. Ennek elolvasása mintegy 7 percet vesz igénybe naponta.

Hol található a Katekizmus?

 • A Katekizmust elolvashatod nyomtatott formában a Szent István Társulat kiadásában ITT.
 • Az interneten a https://archiv.katolikus.hu/kek/oldalon
 • A KEK applikáció segítségével is olvashatod, amit androidos telefonra INNENtudsz ingyenesen letölteni.

Honnan tudom, melyik nap mit kell olvasni?

 • Az egész évre való beosztást az oldal alján találod.
 • Ha csakegy e-mailt szeretnél kapni hetente az adott héten elolvasandó szöveg linkjeivel, akkor erre iratkozz fel (semmi mást nem küldünk ebben a hírlevélben): FELIRATKOZÁS »
 • Ha pedig szeretnéd napontae-mailben megkapni az aznap olvasandó teljes szöveget, akkor erre (semmi mást nem küldünk ebben a hírlevélben): FELIRATKOZÁS »

Egyedül olvassam vagy másokkal? Olvashatod egyedül is, de jó megosztani a tapasztalataidat, kérdéseidet másokkal: A Szent Imre Plébánián hétfőnként 16:30-tól a plébánián közösen is megbeszéljük az elmúlt héten olvasottakat és a felmerülő kérdéseket. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket, akár egy-egy alkalomra is! Kérdések a feldolgozáshoz:

 1. Miben erősítettek meg az olvasottak?
 2. Mi lepett meg a legjobban?
 3. Mi az, amit eddig másképp tudtam?
 4. Min kell változtatnom az életemben ahhoz, hogy a Katekizmusban olvasottak érvényre jussanak?
 5. Milyen kérdést tennék fel az olvasottakkal kapcsolatban teológiát végzett vagy pap/szerzetes ismerősömnek?

Forrás: https://www.iec2020.hu/hu/KEK365NEK

Archívum

Share This