Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023. január 14-én – Évközi 2. vasárnap

Köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket ma 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

A gondviselés útján beszélgetéssorozat következő vendége Szörényi Péter lesz.  Szeretettel hívunk minden érdeklődőt holnap 17 órára a templomba.

Mohay Anna csellóművész ad koncertet templomunkban jövő szombaton (jan. 20.) 17:30-kor. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 18 órakor kezdődik. A közös imaszándék, Ferenc pápa imaszándékához csatlakozva: Az egyház sokszínűségének ajándékáért.

Aki szeretné otthona megáldását kérni, hagyja meg nevét, címét, elérhetőségét az irodában vagy a sekrestyében.  A ház megáldásakor közösen imádkozunk Istenhez az erényes családi életért és a gonosztól való oltalomért, majd meghintjük a ház akár összes helyiségét szenteltvízzel, hiszen Isten betölti a családi hajlékot, a közös életet; semmi nem idegen számára belőle.

Jövő vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét. A mi templomunkban kedden
(jan. 23-án) 18 órakor kezdődik a taizéi énekes imaóra. Utána szeretettel  hívunk minden résztvevőt a templomudvarba agapéra. Kérjük, ennivalóval járuljatok hozzá a vendégséghez!

Archívum

Share This