Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023. február 4-én – Évközi 5. vasárnap

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Ma a szentmisék után Balázs-áldást kérhettek. Ezt az áldást bárki kérheti torokbetegség és minden más baj ellen.

A szombat esti szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek kenetét.  A szentség felvétele a kegyelmi állapotot kívánja, szentgyónással is készüljünk rá! Ez a szentség megerősít az Istenbe vetett bizalomban, erőt ad a kísértések ellen, s alkalmassá tesz arra, hogy a betegséget erős lélekkel viseljük, segíti testi-lelki gyógyulásunkat, ha az szolgál üdvösségünkre.

Személyesen kísért lelkigyakorlatot szervez a Kaposvári Imádság Háza azoknak, akik szeretnék Istennel való kapcsolatukat elmélyíteni a hétköznapokban. Jelentkezési lap az Imádság Háza facebook oldalán található, amit február 10-ig lehet leadni elektronikus formában vagy személyesen az Irgalmasság Háza portáján.

A Házasság Hete február 11-én kezdődik. A programokról a hirdető tv-n található plakátról, a kihelyezett szórólapokról, illetve a csakazertis.hu oldalon tájékozódhattok. A vasárnapi szentmisékben megáldjuk a jelenlévő házaspárokat.

Érints meg engem! dicsőítő imaalkalomra hívunk benneteket jövő vasárnap 17 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

Az e havi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Nagyböjtben péntekenként 18 órától keresztutat imádkozunk a templomban. Az első alkalom február 16-án lesz. Kérjük és szeretettel várjuk a sekrestyében azon csoportok vagy közösségek jelentkezését, akik szívesen vállalják egy-egy alkalommal a keresztút imádkozásának vezetését.

Archívum

Share This