Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2023.02.05-én – Évközi 5. vasárnap

A hétvégi szentmisék után Balázs-áldást kérhettek. Ezt az áldást bárki kérheti torokbetegség és minden más baj ellen.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Rövid játékra hívjuk a 9 órai szentmise után a ministránsokat és minden iskolást.

Ma 17:30-tól közösen elimádkozzuk a templomban az Esti dicséretet.

Pingpong- és csocsóversenyt rendezünk a plébánián szombaton délelőtt 10 órától. 9:30-tól lehet nevezni a helyszínen, a jelentkezők létszámától és életkorától függően több korcsoportban. Szeretettel hívunk minden érdeklődőt.

A szombat esti szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek kenetét. Ez a szentség megerősít az Istenbe vetett bizalomban, erőt ad a kísértések ellen, s alkalmassá tesz arra, hogy a betegséget erős lélekkel viseljük, segíti testi-lelki gyógyulásunkat, ha az szolgál üdvösségünkre. Az a katolikus hívő kérheti e szentséget, „aki betegség vagy öregség miatt veszélybe kerül.” Meg lehet ismételni, ha a beteg felépülése után újra súlyos betegségbe esik, vagy a veszély súlyosabbá válik. A szentség felvétele a kegyelmi állapotot kívánja, szentgyónással is készüljünk rá!

Érints meg! imadélutánra hívunk benneteket jövő vasárnap 16 órától a templomba: gitáros énekes dicsőítés, közbenjáró ima és gyónási lehetőség lesz az esti szentmise előtt.

A Házasság Hete jövő vasárnap kezdődik, a kaposvári programokról a csakazertis.hu oldalon tájékozódhattok. Templomunkban február 19-én a 9 órai szentmisében köszöntjük a tavaly házasultakat és a jubiláló házaspárokat, akik plébániánkhoz tartoznak. Szeretettel hívjuk őket, és kérjük, hívjátok meg ti is jubiláló ismerőseiteket. A szórólaptartóból elvihető meghívó egyben a jelentkezési lap is. A honlapunkon elérhető űrlapon is lehet jelentkezni február 15-ig. A szentmise után minden jelenlévő házas- és jegyespár külön áldásban részesülhet.

Biblia-kört indítunk a plébánián, minden hónapban a harmadik csütörtökön, az esti szentmise előtt egy órával. Az első alkalom február 16-án 17 órakor kezdődik, szeretettel hívjuk az érdeklődőket.

Archívum

Share This