Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.06.12-én – Szentháromság vasárnapja

Köszönjük a plébániai napon való részvételt és a segítséget a szervezésben, pakolásban.

Köszönjük a karitászgyűjtésre hozott lisztet és egyéb adományokat.

A 9 órai szentmisében adunk hálát az elmúlt tanévért. A szentmise után szeretettel hívunk minden jelenlévőt agapéra a templomudvarba. Kérjük, szendviccsel, süteménnyel vagy innivalóval járuljatok hozzá az alkalomhoz!

Ma este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:00-tól. Közbenjáró imát is kérhettek magatokért a szentmise előtt vagy után.

A templomban a békéért elimádkozott tized rózsafüzér 18:45-kor kezdődik az esti szentmisék előtt, a kiírás szerinti napokon.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is világméretű szentségimádást hirdetnek Úrnapja előtti szombaton, ezúttal a békéért imádkozunk. Mi is csatlakozunk a kezdeményezéshez: szombaton 18 órától szeretettel hívunk mindenkit a templomba orgonás énekes szentségimádásra.
A közös szentségimádás miatt a Rózsafüzér társulat imaórája egy héttel később, június 25-én lesz.

Úrnapja: Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe, mely ünnepről a plakáton olvashattok bővebben. Jövő vasárnap 6 órakor kezdődik a székesegyházban a város összes plébániájának közös szentmiséje, utána pedig a körmenet. Kérjük, vegyetek részt a szentmisén és a körmeneten! Templomunkban emiatt aznap nem lesz esti szentmise.

Szeretettel hívunk Benneteket az Egyházmegyei Családi Napra június 25-én a Petörke tóhoz.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Templomunkban tart lelkigyakorlatot az indiai Anthony atya, Szent Vincés Rendi szerzetes július 12-től 16-ig. Részleteket a plakáton olvashattok, érdeklődni és regisztrálni Stagl Bernadettnél lehet a megadott e-mail címen.

A kaposvári püspökségen június 24-én 17:30-kor vetítik a Váratlan élet című filmet, mellyel az élet védelmére kívánják felhívni a figyelmet.

Archívum

Share This