Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.06.05-én – Pünkösdvasárnap

Rövid ministránspróbát és -találkozót tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Ma 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba taizéi énekes közös szentségimádásra, majd a Szentlélekhez szóló litánia közös elimádkozására.

Pünkösdhétfő az évközi idő első napja, a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja emléknapja. A 7 órai szentmise után nyitva lesz a templom, de nem lesz szentségimádás. Munkaszüneti nap lévén az iroda zárva lesz.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében adunk hálát az elmúlt tanévért. Kérjük a gyerekeket és a diákokat, rajzolják le vagy írják le egy papírra, miért adnak hálát visszatekintve az elmúlt évre és hozzák el ezt a szentmisére. A lapokat egy kosárban összegyűjtve az oltárhoz tesszük a felajánláskor. A szentmise után szeretettel hívunk minden jelenlévőt agapéra a templomudvarba. Kérjük, szendviccsel, süteménnyel vagy innivalóval járuljatok hozzá az alkalomhoz!

Jövő vasárnap este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:00-tól. Közbenjáró imát is kérhettek magatokért a szentmise előtt vagy után.

Jézusi gyaloglás lelkigyakorlatot az érdeklődőknek. A honlapunkon elérhetők az összegyűjtött információk.

Archívum

Share This