Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.05.29-én – Urunk mennybemenetele

A Férfikör következő találkozóját csütörtökön az esti szentmise után tartjuk a plébánián.
Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a templomban.

Közösségbe (beszélgetésre, közös imára és játékra) hívjuk a fiatal felnőtteket a plébániára pénteken 19 órától. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket.

Plébániai napot tartunk szombaton a Gyertyános parkerdőben, főzőversennyel és különféle programokkal. Honlapunkon találtok további információkat és ott lehet jelentkezni a főzőversenyre ma estig. Szeretettel hívunk rá benneteket, és kérünk, hívjátok meg ti is barátaitokat!

A plébániai nap záró eseményeként a Gyertyános parkerdőben ünneplünk szentmisét 18 órakor. A templomban emiatt szombaton nem lesz szentmise.

Jövő vasárnap karitász-gyűjtést tartunk, melyre szeretettel kérjük és várjuk a hívek adományát. Mivel karitászként (vagyis nem magánszemélyként) vásárolva nagyon nehézkes az élelmiszerek beszerzése az üzletekben, azt kérjük, aki teheti, hozzon lisztet adományként.

Rövid ministránspróbát tartunk a templomban jövő vasárnap a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Pünkösdvasárnap 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba taizéi énekes közös szentségimádásra, majd a Szentlélekhez szóló litánia közös elimádkozására.

Június 12-én a 9 órai szentmisében adunk hálát az elmúlt tanévért. Kérjük a gyerekeket és a diákokat, rajzolják le vagy írják le egy papírra, miért adnak hálát visszatekintve az elmúlt évre és hozzák el ezt a szentmisére. A lapokat egy kosárban összegyűjtve az oltárhoz tesszük a felajánláskor. A szentmise után szeretettel hívunk minden jelenlévőt agapéra a templomudvarba. Kérjük, szendviccsel, süteménnyel vagy innivalóval járuljatok hozzá az alkalomhoz!

A júniusi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Június hónapban a pénteki szentmisék után elimádkozzuk a Jézus Szíve-litániát.

Archívum

Share This