Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.05.22-én – Húsvét 6. vasárnapja

Ma 18:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba zsolozsmázni, az Esti dicséret közös elimádkozására.

Köszönjük segítségeteket a templom és az udvar takarításában.

Pénteken 18 órától elimádkozzuk a Világosság útját, mely a keresztúthoz hasonlóan egy 14 állomásos imádság a húsvéti idő eseményeiről: Jézus feltámadásától a Szentlélek elküldéséig. Szeretettel hívunk mindenkit a templomba a közös húsvéti imádságra.

Szombaton 10.30-kor lesz a székesegyházban az egyházmegyei zsinat ünnepélyes lezárása. Szeretettel hívunk mindenkit a záró szentmisére.

Plébániai napot tartunk a donneri plébániai unióval közösen a Gyertyános parkerdőben, főzőversennyel és különféle programokkal június 4-én. Honlapunkon találtok további információkat és ott lehet jelentkezni a főzőversenyre is. Szeretettel hívunk rá mindenkit és hívjátok meg ti is ismerőseiteket! Kérjük, a szervezés megkönnyítése érdekében jelezzétek részvételi szándékotokat az űrlapon.

Június 5-én, a hónap első vasárnapján karitász-gyűjtést tartunk, melyre szeretettel kérjük és várjuk a hívek adományát. Mivel karitászként (vagyis nem magánszemélyként vásárolva) nagyon nehézkes az élelmiszerek beszerzése az üzletekben, azt kérjük, aki teheti, hozzon lisztet adományként.

A júniusi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Archívum

Share This