Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.05.15-én – Húsvét 5. vasárnapja

Ministránspróbát tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, majd közös sportolás lesz a katolikus gimnázium udvarán. Szeretettel hívunk minden iskolást. Kérjük a szülőket, délre a katolikus iskolához jöjjenek gyermekeikért.

Ma és jövő vasárnap 18:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba zsolozsmázni, az Esti dicséret közös elimádkozására.

Segítségeteket kérjük a templom takarításában szombaton 9 órától, pünkösd ünnepére való készületünk részeként. Hitünkről tanúskodik az is, mennyire tartjuk fontosnak, hogyan néz ki a templomunk és mit teszünk érte. Köszönjük, ha ezzel is kifejezitek, hogy szeretitek Isten házát, mely közösségünknek is otthona.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 18 órakor kezdődik.

Mivel rendszeresen nehézségekbe ütközünk a hétvégi szentségimádás megszervezésével, és maradnak el nem vállalt szentségimádási órák, a mai naptól (május 15-től) szombaton és vasárnap nem helyezzük ki imádásra az Oltáriszentséget, de a templom továbbra is nyitva lesz. Köszönjük minden szentségimádó szolgálatát, és biztatunk mindenkit, gyakran térjen be imádkozni a templomba. Szeptembertől szeretnénk folytatni a hétvégi szentségimádást is. Kérjük, jelezzétek, ha rendszeresen tudtok vállalni órát. Honlapunkon (szentimreplebania.hu/szentsegimadas) további információkat olvashattok a szentségimádásról.

Plébániai napot tartunk a donneri plébániai unióval közösen a Gyertyános parkerdőben, főzőversennyel és különféle programokkal június 4-én. Honlapunkon találtok további információkat és ott lehet jelentkezni a főzőversenyre is. Szeretettel hívunk rá mindenkit és hívjátok meg ti is ismerőseiteket! Kérjük, a szervezés megkönnyítése érdekében családonként jelezzétek részvételi szándékotokat az űrlapon.

Archívum

Share This