Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.05.08-án – Húsvét 4. vasárnapja

Hálásan köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat, valamint a szent sír elkészítésében és a bontásában résztvevők szolgálatát.

Gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba ma 17 órától. Közbenjáró imát is kérhettek magatokért a szentmise előtt vagy után.

Szeretettel hívjuk a házaspárokat a plébániára pénteken 16:30-ra. A Házas Esték keretén belül a Vitakultúra, konfliktuskezelés a házasságban című előadás után lehetőség lesz a hallottakról kettesben, majd kiscsoportban is beszélgetni. Minden házas- és jegyespárt szeretettel hívunk. Kérjük az érdeklődőket, szerda estig regisztráljanak ide kattintva.

Ovis foglalkozást tartunk a plébánián pénteken 16:30-tól 17:30-ig, melyre szeretettel hívjuk az óvodásokat és szüleiket.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a templomban.

Ministránspróbát tartunk a templomban a jövő vasárnapi 9-es mise után, majd közös sportolás lesz a katolikus gimnázium udvarán. Szeretettel hívunk minden iskolást. Kérjük a szülőket, délre a katolikus iskolához jöjjenek gyermekeikért.

Jövő vasárnap 18:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba zsolozsmázni, az Esti dicséret elimádkozására.

Plébániai napot tartunk a donneri plébániai unióval közösen a Gyertyános parkerdőben, főzőversennyel és különféle programokkal június 4-én. Honlapunkon (ide kattintva) találtok további információkat és ott lehet jelentkezni a főzőversenyre is. Szeretettel hívunk rá mindenkit és hívjátok meg ti is ismerőseiteket! Kérjük, a szervezés megkönnyítése érdekében családonként jelezzétek részvételi szándékotokat az űrlapon.

Egyházmegyei Családi Napot szerveznek június 25-én a Petörke tónál. Szeretettel ajánljuk a különböző katolikus ifjúsági táborokat, zarándoklatokat, Jézusi gyaloglás lelkigyakorlatot az érdeklődőknek. A honlapunkon (ide kattintva) elérhetők az összegyűjtött információk.

Archívum

Share This