Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.05.01-jén – Húsvét 3. vasárnapja

Köszönjük a részvételt a múlt vasárnapi agapén és a finomságokat, amivel hozzájárultatok a vendégséghez.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Rövid ministránspróbát tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Ma 18:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba, az Esti dicséret közös elimádkozására.

Pénteken az iroda festés miatt zárva lesz, csak telefonos ügyintézésre lesz lehetőség.

Jövő vasárnap este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:00-tól. Közbenjáró imát is kérhettek magatokért.

Az e havi Adoremus átvehető a sekrestyében.

Az esti szentmisék május 1-jétől 19 órakor kezdődnek.

Májusban a reggeli szentmisék után, az esti szentmisék előtt a kiírás szerinti napokon, 18:40-től loretói litániát imádkozunk. Emiatt a tized rózsafüzér imádkozása 18:30-kor kezdődik.

Jövő vasárnap 18:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba, az Esti dicséret közös elimádkozására.

A Joppé Evangelizációs Központ lelkinapot szervez a püspökségen május 14-én, mely segít a felkészülésben azoknak, akik Eloldozva imát kérnek magukért. A program regisztrációhoz kötött. További információ a plakáton, valamint a www.joppe.hu oldalon.

Segítséget kérünk a szentségimádásban, mely az Oltáriszentségben jelen lévő Jézus Krisztus imádása a szentmisén kívül. Az oltárra csak akkor szabad imádásra kihelyezni az Oltáriszentséget, ha egész nap biztosított a folyamatos szentségimádó jelenlét. Kérjük, aki tud, vállaljon meghirdetett szentségimádási órát. A Bibliát elkérve jelezhetjük az előző szentségimádónak, hogy megjött a váltó ember. Természetesen más is bejöhet a templomba, mindenki számára van hely, aki imádkozni szeretne és nem zavarja a többieket. A honlapunkon is (szentimreplebania.hu/szentsegimadas) nyomon lehet követni a még el nem vállalt órákat és ott is elérhető Fábry Kornél atya előadássorozata a szentségimádásról. Biztatjuk a családokat és a közösségeket, ha tehetik, együtt vállaljanak (időnként vagy rendszeresen) egy-egy órát, melyet maguk közt tetszés szerint beoszthatnak. Köszönjük mindenkinek, aki már vállalt órát.

 

Archívum

Share This