Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Köszönjük a plébániai Férfi-kör jubileumi zarándoklatának megszervezését és a jelenlétet.

A mai perselyadományokat a Szentföld javára továbbítjuk.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Rövid ministránstalálkozót tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Ma 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba, az Esti dicséret közös elimádkozására.

Jövő héten Virágvasárnap, Urunk szenvedésének vasárnapja: ezen a napon ünnepli az Egyház Urunk Jeruzsálembe való bevonulását a húsvéti misztérium beteljesítésére. A szentmisékben meg is hallgatjuk Jézus szenvedésének történetét (a szombat esti misében énekelt passió lesz).

Jövő vasárnap délután a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 16 órától. Közbenjáró imát is kérhettek magatokért.

Keresztutat imádkozunk a templomban nagyböjt péntekjein 18 órától, ezen a héten a plébánia gitáros közösségének vezetésével. Köszönjük a jelentkezéseket az imádság vezetésére.

Az áprilisi Adoremus átvehető a sekrestyében.

A Szent Margit Katolikus Óvoda húsvéti játszóházba hívja az érdeklődőket csütörtökön 16:30-tól 18:00-ig (a helyszín: Búzavirág u. 20., belépés váltócipővel).

Share This