Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.03.20-án – Nagyböjt 3. vasárnapja

Ministránspróbát tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, majd délig várjuk a résztvevőket a plébánián. Szeretettel hívjuk az iskolásokat.

Pénteken 10:30-kor lesz a Székesegyház megáldása és az új oltár felszentelése. Aznap nem lesz nyitva az iroda, de szombaton 9 órától 11:45-ig lesz ügyfélfogadás.

Az Édesanyák Imái közösség három napos imádságra hív világszerte minden édesanyát, aki szeretne együtt imádkozni gyermekeiért. A mi templomunkban pénteken, szombaton és vasárnap 16 órakor kezdődik a közös imaóra. Szeretettel hívunk minden édesanyát. Pénteken és vasárnap gyónási lehetőség is lesz ebben az órában.

Az Édesanyák Imái és az Édesapák Imái közösségekről honlapunkon olvashattok bővebben (szentimreplebania.hu/edesanyak-edesapak-imai) és ott találjátok a csatlakozás lehetőségét is. Szeretettel ajánljuk minden szülőnek!

Keresztutat imádkozunk a templomban nagyböjt péntekjein 18 órától, ezen a héten a Szent Imre Kórus vezetésével. Köszönjük a közösségek jelentkezését az imádság vezetésére.

Taizéi énekes közös szentségimádásra hívunk benneteket szombaton 17 órára.

Jövő vasárnap 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba, az Esti dicséret elimádkozására.

A plébániai Férfi-kör megalakulásának 25. évfordulója alkalmából közösségünk zarándoklatot hirdet, melyre szeretettel hívja az egykori és a jelenlegi tagokat, valamint minden érdeklődő férfit. Április 2-án 9:30-kor indulunk a Szent Imre-templomtól a Kálváriához, útközben csendben imádkozunk. A keresztút elimádkozása után délben püspöki szentmisét ünneplünk a donneri templomban.

Archívum

Share This