Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.03.13-án – Nagyböjt 2. vasárnapja

Hálásan köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat. A Rózsafüzér-társulat adományával és a plébánia kiegészítésével 400 ezer forintot továbbítottunk a Katolikus Karitász számára a háborús menekültek megsegítésére.

Ma este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:15-től. A szentmise után lehetőség lesz közbenjáró ima kérésére.

Hétfőn a plébániai iroda zárva lesz és aznap nem lesz szentségimádás.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a plébánián.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

Ministránspróbát tartunk a templomban a jövő vasárnapi 9-es mise után, majd délig várjuk a résztvevőket a plébánián. Szeretettel hívjuk az iskolásokat.

A kiírás szerinti napokon az esti szentmisék előtt, 17:40-kor közösen elimádkozunk egy tized rózsafüzért a templomban a békéért.

Péntekenként 18:00 órától keresztutat imádkozunk a templomban, ezen a héten a Só és Kovász imacsoport vezetésével. Köszönjük a közösségek jelentkezését az imádság vezetésére.

Jövő vasárnap 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba, az Esti dicséret elimádkozására.

Március 25-én 10:30-kor lesz a Székesegyház megáldása és az új oltár felszentelése.

“Az ÉLET útja 2022” rendezvénysorozat kezdeteként a Joppé Evangelizációs Központ szervezésében 2022. március 25-én, 17:30-kor mutatják be a Váratlan élet című filmet a Szivárvány Kultúrpalotában, melyet rövid kerekasztal-beszélgetés követ. A film ingyenesen megtekinthető, de regisztrálni kell a www.joppe.hu oldalon.

Kérjük, adóbevallásotokban a Magyar Katolikus Egyházat jelöljétek meg adótok 1%-ának támogatásával. A technikai szám: 0011. Köszönjük, ha a másik 1%-kal a plébániánkhoz tartozó cserkészcsapatot támogatjátok: Tarisznya Cserkészetet Támogató Egyesület (adószám: 18755530-1-14). Köszönjük a támogatást!

Archívum

Share This