Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.01.30-án – Évközi 4. vasárnap

Szerdán, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén este 6 órakor lesz szentmise templomunkban, melyet gyertyaszentelő körmenettel kezdünk. Aki szeretne gyertyát megáldatni vagy a körmenetben részt venni, hozzon magával gyertyát a templomba.

A jövő vasárnapi szentmisék után Balázs-áldást kérhettek. Ezt az áldást bárki kérheti torokbetegség és minden más baj ellen.

A Férfikör következő találkozóját csütörtökön az esti szentmise után tartjuk a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Lourdes-i kilencedet imádkozunk a templomban február 2-tól, vasárnap kivételével, a reggeli szentmisék után, illetve az esti szentmisék előtt fél órával.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája a jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a templomban.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Jövő vasárnap 17:30-tól szeretettel hívunk benneteket a templomba, az Esti dicséret közös elimádkozására.

A szentmise olvasmányait, egyéb szövegeit és elmélkedéseket tartalmazó liturgikus kiadvány, az Adoremus ára megemelkedett, mostantól negyedévenként 2400 forintba kerül. Ha valaki szeretné újonnan megrendelni, vagy a meglévő előfizetését lemondani, a sekrestyében jelezheti. A februári Adoremus átvehető a sekrestyében.

A volt Szent Imre Kollégium épülete a püspökség tulajdonába kerül, ezért ott februártól egyáltalán nem tudunk helyet adni a közösségi találkozóknak. Kérjük az érintetteket, az irodán egyeztessenek a lehetőségekről, igyekszünk megoldást találni. Keressük a lehetőségét hosszabb távon is egy vagy több közösségi terem kialakításának. A változás miatt a Jót (T)enni Jó! szolgálat keretein belül évek óta működő ételosztás is átszervezésre kerül, február 15-től a többi osztóponton kaphatnak továbbra is élelmet, akik eddig a kollégium épületéhez jöttek ebédért. Hálásan köszönünk minden támogatást e szolgálathoz: időt, munkát és anyagi felajánlást.

Archívum

Share This