Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2022.01.16-án – Évközi 2. vasárnap

Köszönjük a segítséget a betlehem bontásában és a templom takarításában.

Ministránspróbát tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, majd délig várjuk a résztvevőket a plébánián. Szeretettel hívjuk az iskolásokat.

Ma este és jövő vasárnap fél órával az esti szentmise előtt zsolozsmázásra hívunk benneteket a templomba, az Esti dicséret elimádkozására.

Ma kezdődik az ökumenikus imahét. Az imaórák minden nap 18 órakor kezdődnek, a helyszín a plakáton olvasható. Templomunkban kedden 18 órakor kezdődik a taizéi énekes ökumenikus imaóra. Utána szeretettel hívunk minden résztvevőt a templomudvarba agapéra. Kérjük, ennivalóval járuljatok hozzá a vendégséghez!
Aznap reggel 7 órakor lesz szentmise templomunkban.

6 alkalmas jegyeskurzust indítunk a plébánián március 6-tól vasárnaponként az esti szentmise után. A kurzus elvégzése feltétele a templomi esküvőnek. Szeretettel várjuk a házasságra készülők jelentkezését a szentimreplebania.hu honlapon.

Hálásan köszönjük a tavalyi egyházi hozzájárulásotokat és egyéb adományaitokat, melyekkel lehetővé teszitek a plébánia működését. A hozzájárulás módjairól és lehetőségeiről a szentimreplebania.hu/tamogatas oldalon is tájékozódhattok.

Archívum

Share This