Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021. január 17-én – Évközi 2. vasárnap

Az idei ökumenikus imahetet a járványhelyzet miatt később rendezik meg.

Szombaton a fenyőfák bontása miatt nem lesz szentségimádás, az esti miséig zárva lesz a templom. Hálásan köszönjük a betlehem bontásában és a díszítésben résztvevők munkáját is.

A Ferenc pápa által létrehozott Covid-19 Vatikáni Bizottság dokumentumot adott ki a védőoltás beadatásával kapcsolatban. Ennek összefoglalóját a hirdető tévén olvashatjátok, a teljes dokumentumot pedig a Magyar Kurír honlapján.

Csütörtökön az esti szentmisében folytatódik a Hiszek. Kis katolikus katekizmus fejezeteiről szóló katekézis. Ezen a héten a 2.3 rész következik: A jó vagy a rossz – élet vagy halál, mely a 23-36. oldalon olvasható a könyvben. Ha valaki szívesen csatlakozna a heti egy-két oldal elolvasásával, a sekrestyében kérhet a könyvből.

Ennél több időt igényel, de hitünk alaposabb megismerésére ad lehetőséget a Katolikus Egyház Katekizmusának olvasása, melyet az Eucharisztikus Kongresszus szervezői is szorgalmaznak. Mi is buzdítunk mindenkit: lehetőségeink szerint ismerjük meg jobban hitünk szépségét és gazdagságát, hogy életünkre is egyre inkább hatással legyen!

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a következő oldalt, mely az online közvetített liturgiák (szentmise és zsolozsma) gyűjteménye és egy bejegyzést a vasárnapok megszenteléséről.

Vajda Gábor atya előadása a liturgikus testtartásokról itt hallgatható meg.

A Kaposvári Egyházmegye munkatársat keres a zsinati munkájához, asszisztens, adminisztrátori munkakörben. Részletek és jelentkezés.

Archívum

Share This