Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.12.05-én – Advent II. vasárnapja

Rövid ministránspróbát tartunk a templomban a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Ma fél órával az esti szentmise előtt zsolozsmázásra hívunk benneteket a templomba, mely az Egyház hivatalos közösségi imádsága. Szeretettel hívunk mindenkit az Esti dicséretre.

A Szent Imre Karitász a mai szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Az adventi hétköznapokon 6:30-kor kezdődik a szentmise. Kedden a rorate mise után szeretettel marasztalunk minden jelenlévőt a templomudvarban egy kis beszélgetésre és forró teára. Kérjük, hozzatok magatokkal termoszt vagy bögrét!

A Kaposvári Egyházmegyei Karitász Adventi jótékonysági estet szervez templomunkban pénteken 18 órától.

Plébániai adventi túrára hívunk minden érdeklődőt szombaton. 9:30-kor indulunk Simonfára és Töröcskére a Szent Imre-templomtól és 16:30 körül érünk vissza a 17 km-es út megtétele után.

Karácsonyi jótékonysági vásárt szervezünk jövő vasárnap 10 órától délig a kollégium épületében (a volt Találkoz-Lakban). Megközelíteni a kollégium főbejárata melletti vaskapun át lehet. A karácsonyi vásár bevételét a Szent Imre Karitász karácsonyi csomagjainak elkészítésére fordítjuk.

Jövő vasárnap este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:15-től.

Advent utolsó vasárnapján, december 19-én a reggeli szentmise után szeretettel hívjuk plébániánk minden tagját agapéra a templomudvarba. Kérjük, enni- vagy innivalóval járuljatok hozzá a vendégséghez!

Archívum

Share This