Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.11.28-án – Advent I. vasárnapja

Adventi lelkigyakorlatunkat Sándor László atya, nagyatádi plébános vezeti az esti szentmisék keretében (nov. 26-28.). Szombaton (nov. 27-én) 15 órától a cserkészek vezetésével közös adventikoszorú-készítést tartunk a plébánián, 17 órakor pedig taizéi énekes szentségimádást a templomban, a gyertyagyújtás és a lelkigyakorlatos szentmise előtt. Mindhárom nap lesz gyónási lehetőség a szentmise előtt. Szeretettel hívunk mindenkit.

A mai nappal elkezdődik az új egyházi év. Az adventi hétköznapokon 6:30-kor kezdődik a szentmise. Szeretettel hívjuk az iskolásokat ministrálni, illetve a keddi gitáros énekes miséken énekelni. Akik legalább 10 rorate misén szolgálnak, tavasszal jutalomkiránduláson vehetnek részt.

Szentgyónást végezni a kiírt időpontokon kívül egyénileg megbeszélt időpontban is lehetséges. Aki szeretné karácsonyi szentgyónását otthonában elvégezni, mert nem tud eljönni a templomba, kérjük, mielőbb jelezze ezen szándékát. Honlapunkon találhattok több lelkitükröt, melyek segíthetnek a bűnbánat és bűnbocsánat szentségére való felkészülésben.

A Férfikör következő találkozóját csütörtökön 18 órakor tartjuk a plébánián. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket közös szentírásolvasásra és beszélgetésre.

Az ifjúsági gitáros zenekar próbája jövő vasárnapi szentmisére pénteken 18 órakor kezdődik a templomban.

Jövő vasárnap fél órával az esti szentmise előtt zsolozsmázásra hívunk benneteket a templomba, mely az Egyház hivatalos közösségi imádsága. Szeretettel hívunk mindenkit az Esti dicséretre.

A decemberi Adoremus átvehető a sekrestyében.

A Szent Imre Karitász jövő szombaton és vasárnap a szentmisék előtt és után köszönettel várja a rászorulóknak szánt tartósélelmiszer- és pénzadományaitokat.

Rövid ministránspróbát tartunk a templomban jövő vasárnap a 9 órai szentmise után, melyre szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Plébániai adventi túrára hívjuk az érdeklődőket december 11-én.

A szeptemberben induló Kecelhegyi Szent Család Katolikus Óvoda adventi játszóházra hívja a kisgyermekes családokat szombaton 10 és 12 óra közt.

Karácsonyi jótékonysági vásárt szervezünk december 12-én 10 órától délig a kollégium épületében (a volt Találkoz-Lakban). Megközelíteni a kollégium főbejárata melletti vaskapun át lehet. A karácsonyi vásár bevételét is a Szent Imre Karitász munkájára fordítjuk.

Archívum

Share This