Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.11.14-én – Évközi 33. vasárnap

Köszönjük minden segítő munkáját, aki templomunk búcsújának méltó megünnepléséhez hozzájárult. Köszönünk minden finomságot is, amivel hozzájárultatok a vendégséghez.

Köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat. A jövő vasárnapi perselyadományokat a Karitász munkájára fordítjuk.

Ma este a szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:15-től.

Szeretettel várjuk az óvodásokat pénteken 16:30-tól játékra, éneklésre, együtt töltött időre 17:30-ig. Jelentkezni a szentimreplebania.hu honlapunkon lehet az űrlap kitöltésével.

6 alkalmas jegyeskurzust indítunk a plébánián március 6-tól vasárnaponként az esti szentmise után. Szeretettel várjuk a házasságra készülők jelentkezését a szentimreplebania.hu honlapon.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

Ministránspróbát tartunk a templomban a jövő vasárnapi 9 órai szentmise után, majd délig várjuk a résztvevőket a plébánián hittanra és játékra. Szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

Adventi lelkigyakorlatunkat Sándor László atya, nagyatádi plébános fogja vezetni november 26-tól a péntek, szombat és vasárnap esti szentmisék keretében. Pénteken nem lesz reggeli mise. Szombaton délelőtt (nov. 27-én) a cserkészek vezetésével közös adventikoszorú-készítést tervezünk a plébánián, 17 órakor pedig taizéi énekes szentségimádást a templomban, a gyertyagyújtás és a lelkigyakorlatos szentmise előtt. Szeretettel hívjuk az érdeklődőket.

Adventben hétköznapokon 6:30-kor kezdődik a szentmise.

Archívum

Share This