Plébánia mobil: +36-30/491-6780 titkar@gmail.com

Hirdetések 2021.10.10-én – Évközi 28. vasárnap

Hálásan köszönjük a Szent Imre Karitász múlt heti gyűjtésére adott adományaitokat. Jövő vasárnap a missziók javára lesz gyűjtés, a perselyadományokat e célra fordítjuk. Segítsük az Egyház missziós tevékenységét ezen a módon is!

A ma esti szentmise előtt gitáros énekes dicsőítésre hívunk benneteket a templomba 17:15-től.

Szombat este a zsinati ülés miatt templomunkban igeliturgia lesz a szentmise idejében.

Ministránstalálkozót tartunk a jövő vasárnapi 9-es mise után. Szeretettel hívjuk a ministránsokat és az érdeklődő iskolásokat.

A csütörtök esti szentmisében a Hiszek. Kis katolikus katekizmus következő része lesz a téma: 10.2 Az Egyház: egy és szent (82-84. oldal).

Októberben rózsafüzért imádkozunk a templomban a szentmisék előtt vagy után, a kiírás szerint.

Rózsafüzér-társulatunk következő imaórája szombaton 17 órakor kezdődik.

Templomunk búcsúját, egyházközségünk ünnepét november 7-én ünnepeljük. Aznap reggel szeretettel hívjuk és várjuk a tavaly házasultakat és a jubiláló házaspárokat. Kérjük, hívjátok meg ti is jubiláló ismerőseiteket. A jelentkezéseket az ITT elérhető űrlapon várjuk.

A kaposvári Nagyboldogaszony Római Katolikus Iskola szeretettel hívja és várja a leendő első osztályosokat és szüleiket sportos játszóházba pénteken 17 órára az iskola tornatermébe.

A Mélyben és Reményben Alapítvány fotókiállítást szervez az örömről, melyet Varga László püspök atya nyit meg csütörtökön 17 órakor a Takáts Gyula Könyvtárban.

Archívum

Share This